Välkommen

P&CJag är en erfaren kursledare och -utvecklare, som i mina kurser blandar teori med exempel ur verkligheten. Du som deltagare får utmana dig själv tillsammans med övriga deltagare. Det jag berättar är säkert intressant och bra, men det är i samtalet med andra som något verkligen händer inom dig. Hur tänker du kring det du just hörde? Vad tänkte din bordsgranne? Hur kan ni använda den nya insikten och hur kan du göra den till din – eller inte.

Kahnemans forskning om hjärnans två system, där system 1 är snabbt och intuitivt och system 2 långsammare och mer reflexivt, tar jag hänsyn till under kurserna. Det innebär gott om tid för egna reflektioner och tillsammans med andra.

Passar inte innehållet på den kurs du sett ut kan jag anpassa kursinnehållet till din arbetsplats utmaningar just nu. Har ni kort om tid så kanske en föreläsning passar bättre.

Hör av dig så sätter vi ihop det som är bäst för er just nu.

liten_logga
Loggan
?
Det är en kedja, med några länkar i annan färg och kanske form, men det spelar ingen roll. Kedjan är ändå lika stark tack vare att alla länkar jobbar tillsammans.

 

20130201_095931

”Being brave is easier when you’re not alone.” Nalle Puh