Välkommen

Jag tror på allas möjlighet och vilja att bidra. Med rätt stöd och trygghet hos ledaren, finns det plats för alla.ann2

Du kan också bli en tryggare ledare med rätt kunskap om dig själv och dina medarbetare och med en gemensam syn på målet, har du större chans att lyckas. Jag kan stötta dig på vägen. Som erfaren och pedagogisk kursledare, tar jag mig an dig och din utmaning och tillsammans hittar vi rätt väg för just dig.

Som erfaren projektledare och affärsutvecklare med bred kompetens från webb, marknad och tjänsteutveckling inom ideell och privat sektor tar jag mig an din utmaning. Att se nya affärsmöjligheter och utveckla affärsmässiga relationer är genomgående för många uppdrag jag åtar mig. Och genom kommunikation med många kontakter och förmågan att lyssna och analysera, får jag fram rätt information för att engagera ledande personer inom din organisation och också nå ut till din målgrupp.

Jag är övertygad om att vi tillsammans kan skapa så mycket mer om vi tar tillvara på varandras olikheter. Därför jobbar jag med och ingår gärna i nätverk. Bland annat har jag varit med och dragit igång ett antal nätverk runt om i Sverige.

liten_logga
Loggan
?
Det är en kedja, med några länkar i annan färg och kanske form, men det spelar ingen roll. Kedjan är ändå lika stark tack vare att alla länkar jobbar tillsammans.

 

20130201_095931

”Being brave is easier when you’re not alone.” Nalle Puh